micore

Micore 480BR Offshore

– Många sitter skyddade bakom den rejäla rutan!

Micore 480br är en vidareutveckling av Micore 48SC som har gått och blivit vår mest sålda båt på bara några få säsonger. Skrovet på 480br är samma sjövänliga skrov som på 480sc och det som skiljer båtarna är innerlinen. Den här modellen är försedd med en ruta som sträcker sig från reling till reling med en lättöppnad dörr i mitten för smidig passage. Den vida rutan gör att hela familjen sitter skyddad vid färd, givetvis har vi behållt den stöddiga framåtlutningen av rutan på även den här “Offshore”-medlemmen!

Båtens styrka är att måttmässigt är den liten och bekväm att både hantera och traila samtidigt som den känns rymlig. Det är få båtar förunnat i denna storlek att kännas så stora som vår 480 faktiskt gör -gör gärna din egen jämförelse!

 

[sv slug=”offert-motorer”]

Detaljer

Specifikationer

Längd: 486 cm
Bredd: 204 cm
Vikt: 420 kg
Max pers: 5
Rek motor: 50 – 80hk

Standardutrusning

Badstege
Lanterna för & akter
Brandsläckare
Styrpulpet med ruta & båge
Syrafasta räcken & pollare
Regndränerad innerline
Plexiglasdörr
Pulpetöverdrag
Låsögla klass 3
Syrafast plåt i akterspegeln
Stöldmärkt Securmark

480br dynor

Dynor till båten är vårt kanske mest populära tillbehör. Välsydda och riktigt snygga dynor gör färden bahaglig för alla ombord. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Komplett dynsats till 480br omfattar 5st dynor; 3st till sittbänkarna samt 2st till akterbänken. Dynorna förvaras med fördel i båtens akterstuvutrymme när de inte används.

Pris: 6900 kr

micore 480 br dynsats

Omfattar 2 stycken dynor, varav en är sittdyna till aktern och den andra en ryggdyna.

Pris: 3900 kr

480br dynor

Samma sköna dynor som beskrivits för komplett dynsats, men den här satsen gör de två bänkarna i fören mer komfortabla med två bänkdynor.

Pris: 3600 kr

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris: 2700 kr

Vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på.

Pris: 7900 kr

480br kapell

Ett storleksmässigt väl tilltaget kapell som skapar en “akterhytt” på båten. Lätt att fälla ihop och lägga bakåt då det inte används.

Pris: 9900 kr

480br vattenskidbåge

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt.

Pris: 2900 kr

flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris: 1200kr