Båtmotorer för alla båtar. Vi på WestGear har valt att jobba med de två största och bästa motortillverkarna i världen, Honda och Mercury. Våra utombordare har teknik och innovation som ligger i framkant. Detta borgar för att våra kunder får den bästa känslan och tryggheten på sjön. Med motorer från 2 till 400 hästar har vi båtmotorer för alla båtar. Som auktoriserad återförsäljare har vi fullständig verkstad för service och underhåll.

Våra utombordare från Honda garanterar kvalité och prestanda. Honda har tillverkat båtmotorer i över 50 år, kända för sin pålitlighet och effektivitet. Som pionjärer kring 4-takts teknologi kan du känna dig trygg med att få en tystare och renare utombordsmotor än någonsin tidigare.

Med en Mercury utombordare får du en bekymmersfri tillförlitlighet. Med utveckling och produktion i över 75 år har Mercury Marine etablerat sig som världens största tillverkare av marina drivsystem. Förbättrad bränsleinsprutning och mer vrid på låga varv tillsammans med ett överlägset korrosionsskydd säkerställer en livslängd hos dessa utombordare som är svåra att slå.