WG Boats by Marine är ett nytt märke på den svenska båtmarknaden från och med 2022. Båtarna tillverkas i Europa sedan 30 år och med över 1000 sålda exemplar om året är de väl utprövade för våra farvatten. Takräckesbåtar från 10 fot upp till fullutrustade sportfiskebåtar på över 5 meter finns i sortimentet. Båtarna är samtliga uppbyggda med marinaluminium med en kombination av spant och stringersystem som dels är både massivnitade och limmade samt svetsade för en så stabil, lätt och homogen konstruktion som möjligt. Alla båtarna är certifierade enligt gällande CE krav och är osänkbara.

WG Boats Marine DLX Modellprogram

WG Boats Jon Boat Modellprogram

WG Boats Marine JonBoats i storlekarna 10, 12, 13 samt 14 fot är framtagna för det populära portabla fisket där man kommer åt sjöar och vattendrag även om det inte finns tillgång till ramp som man normalt använder för att sjösätta de lite större båtarna. Perfekt som takbåt.
Båtarna är byggda i marinaluminium och är CE certifierade enligt gällande krav. Alla takbåtar är osänkbara då varje toft är utrustad med flytelement.

WG boats Marine, M-Modellprogram

Kontakta oss för WG Boats reservdelar & tillbehör.